Wie zijn we? Even voorstellen…

In 2009 richtten Jordi Bruggeman en Natasja Reyns samen All-Archeo op. All-Archeo is een archeologisch onderzoeksbureau uit Bornem. Wie zijn we vandaag? Ons team bestaat uit 4 gemotiveerde experten.  Vanuit onze passie voor archeologie willen wij het boeiende verleden onderzoeken. En dat doen we aan de hand van tastbare resten. We bieden onze klanten, zowel particulieren als bedrijven, alle nodige onderzoeksstappen aan die zich in het archeologietraject kunnen aandienen. Onze kernregio bevindt zich binnen een straal van 1 uur rijden vanuit Bornem.

In het contact met onze firma is er telkens sprake van één centrale contactpersoon. Hier kan u als klant met al uw vragen terecht. Op die manier kunnen we u doorheen alle stappen van het archeologietraject goed informeren. We staan voor een vlotte en snelle doorlooptijd van projecten. Deadlines respecteren is een must! U ontzorgen is dan ook onze missie.

In 2022 voegden we een nieuw hoofdstuk toe aan dit avontuur. We startten de webshop archaeology meets design. Hier vind je interieurspullen en juwelen die geïnspireerd zijn op archeologische vondsten.

Wie zijn we - erkend archeoloog All-Archeo