Jobs en stages bij All-Archeo

***

Jobs bij All-Archeo

Op zoek naar een job? Ben je een gemotiveerde, gediplomeerde archeoloog met een brede interesse qua periodes en onderwerpen? Heb je respect voor de mening en de ideeën van anderen? Vind je een goede werksfeer belangrijk? Haal je voldoening uit wat je kan realiseren op een dag? En hou je van afwisseling tussen veldwerk en verwerking?

Dan ben jij misschien de persoon die we nodig hebben!

Hoeveel ervaring je hebt is minder belangrijk dan de zin voor archeologie en de energie waarmee je jezelf wil inzetten. Bijleren kan altijd intern. Onze medewerkers zijn altijd bereid om uitleg of een opleiding te geven.

Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op. Stuur ons dan een e-mail op info@all-archeo.be. Stel jezelf daarin kort voor en laat ons weten waarom jij de juiste persoon bent om bij All-Archeo aan de slag te gaan. Voeg je CV in bijlage toe.

***

Stages bij All-Archeo

Zin om ervaring op te doen als student archeologie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We geven je tijdens je stage de ruimte om bij te leren door je te begeleiden, maar we laten je ook meedraaien in ons team. Zo leer je het snelste bij en kom je in contact met verschillende aspecten van de job.

Depot- en verwerkingsstage kunnen nagenoeg het hele jaar door op ons adres Woestijnstraat 45 in Bornem. Veldwerkstage hangt af van de beschikbare projecten.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op. Stel jezelf dan kort voor per e-mail naar info@all-archeo.be en informeer even naar onze beschikbare stageplaatsen. Geef zelf aan waar je voorkeur naar uitgaat.